Maç öncesi PKK bayrağı skandalı: Yunan zanlı yakalandı

Galatasaray-PAOK maçı öncesinde stadyuma PKK simgeleri sokmaya çalışan bir Yunan vatandaşı yakalandı.

Abone ol

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi öncesinde PAOK ile oynadığı maçta, stadyuma PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bir bez parçası sokmaya çalışan bir zanlı, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Şüphelinin Kimliği ve Yakalanma Süreci

Maç öncesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen güvenlik önlemleri sayesinde, stadyuma gizlice bez parçası sokmayı amaçlayan K.T. isimli Yunanistan uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu ile Yakalanma ve Sınır Dışı İşlemleri

Yapılan aramada, şüphelinin üzerinde bir miktar kokain ele geçirildi. Gözaltına alınan K.T., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve ardından sınır dışı edilmiştir.

Maçta Alınan Güvenlik Önlemleri

44 bin 411 kişi kapasitesine sahip etkinlikte güvenlik önlemleri artırılarak, herhangi bir olumsuz durumun önüne geçilmesi hedeflendi. Böylece maçın güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi sağlandı.

Felçli Kediye Umut Olacak Yürüteç Gündem Kızılcahamam'da Sıfır Atık Projesi Başarıyla Uygulanıyor Gündem MHP'den Aile Kurumu Çalıştayı Sonuç Raporu Açıklaması Gündem 4 kişiden 2'si yakalandı Gündem