Linç politikasına maruz kalan Buket Aydın: İlk taşı en günahsızınız atsın

Millet İttifakı'na yönelik soruları sonrası bazı kesimlerin linç politikasına maruz kalan Buket Aydın, "Konuşan herkesi linç ediyorsunuz. Sözüm ona basın özgürlüğü isteyen tiplerin Tayyip Erdoğan'a hakaret edilmiyor diye bizi bu şekilde baskıya maruz bırakması iğrenç. Samimiyetsiz, ölçüsüz ve holigansınız. Ben bu soruları soruyorum diye kötü olacaksam ilk taşı en masum olanınız atsın. Sizi yüreğiniz ve vicdanınızla baş başa bırakıyorum." dedi.

Abone ol

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Millet İttifakı'na yönelttiği sorular sonrası maruz kaldığı linç politikasını eleştirdi.

Aydın, "Konuşan herkesi linç ediyorsunuz. Sözüm ona basın özgürlüğü isteyen tiplerin Tayyip Erdoğan'a hakaret edilmiyor diye bizi bu şekilde baskıya maruz bırakması iğrenç" dedi.

Ortada durup cepheye bakmaya çalıştığını belirten Buket Aydın, "Samimiyetsiz, ölçüsüz ve holigansınız" ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

"Sormuş olduğum sorular nedeniyle bir linç faaliyetlerine maruz kalıyorum. Gerçekten çok komiksiniz. Buna sadece ben maruz kalmıyorum. Bir çok siyasi isim de maruz kaldı. Kime hangi soru sorulacaksa soruyorum. Ve kime ne soracağımı size söylemeyeceğim. Samimiyetsizsiniz, ölçüsüzsünüz, holigansınız. Basın özgürlüğünü istemeyen sizsiniz. Demokrasiden anlamayan sizsiniz. Sizden hiçbir şey olmaz. Bu zihniyetle ülkeyi yönetmeye kalkarsınız bunun altında kalırsınız. Unutmayın insanları tehdit ederek bir yere varamazsınız.

GÖZLERİNİZE PERDE İNMİŞ
Cumhurbaşkanına Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a düşmanlık yapacaksınız diye gözlerinize perde inmiş. Gerekirse HDP‘ye gelsin. Gerekirse özerklik verelim. Gerekirse teröristlere vatan sınırlarını açalım. FETÖ'cüler gelsin hep birlikte el ele kol kola oynayalım. Bunların hepsi olsun ama Tayyip Erdoğan gitsin. Ben buna hayır diyorum. Ben beni yönetecek kişilerin yönetmeye talip olan kişilerin ne istediğini sorarım. Ona göre oyumu vereceğim.

İLK TAŞI EN MASUM OLANINIZ ATSIN
Vatandaşlar da bu sorduğum soruların samimiyetle cevabını merak ediyor. Biraz makul olan aklı çalışan insanlar iyi ki sordunuz diyorlar. Bir soru soruyorum hepsinden farklı farklı cevaplar geliyor. Ben bu soruları soruyorum diye kötü olacaksam ilk taşı en masum olanınız atsın. Sizi yüreğiniz ve vicdanınızla baş başa bırakıyorum."

AK Parti'den Muharrem İnce açıklaması! SEÇİM 2023 2 Genel Başkan Yardımcısı DSP'den ayrıldı SEÇİM 2023 O ilde şebeke suyuyla araç, halı, kaldırım yıkamak yasaklandı! Gündem Bakan Kurum duyurdu: Türkiye'deki tüm binalar için yeni uygulama! Gündem