Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş: Başıma ne getirildiğini bilmiyorum

Saygı Öztürk'e konuşan Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, "Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Olayı adalete bildirdim, benim siyasi gücüm yok, işimde ekmeğimde olan biriyim. Yurt genelinde 280 iş yerimiz var. Yanımda 12 bin kişi çalışıyor. 700'ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız." dedi.

Abone ol

Türkiye, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti kullandığı iddialarıyla çalkanırken ünlü restoran zinciri bakanlığı suçladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ise taklit-tağşiş yapılan gıdalar listesine Köfteci Yusuf'u da ekledi.

SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e konuşan Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, "Başıma ne getirildiğini bilmiyorum." dedi.

Öztürk, Akkaş'ın şunları söylediğini aktardı: 

"Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Olayı adalete bildirdim, benim siyasi gücüm yok, işimde ekmeğimde olan biriyim. Yurt genelinde 280 iş yerimiz var. Yanımda 12 bin kişi çalışıyor. 700'ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız. 

"BEN GARİP BİR KUŞUM"

Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim. Bu olayın en kısa zamanda aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim.  Kötüler iyilerden daha zeki, iyiler sonuçta her zaman kazanır.

"PARA KARŞILIĞI YAZILDI"

Domuz eti olayı 2019 tarihinde geçiyor. Köfteci Yusuf sana öyle bir iftira atarız ki diyorlar. Sözünü ettiğimiz kişilerle bağlantılı olan bir grup geliyor. Kendilerine hamburger yaptırıyorlar. Alır almaz kokluyorlar, 'Bunun içerisinde domuz eti var' diyerek algı yaratılıyor. Orada garsonlarla aralarında kavga başlıyor. 

Bunu yaptırmazsan domuz eti kullandığını yayarız, gazetecilere yazdırırız diyorlar. Kocaeli'de bir internet sitesinde bu haberi yazdırıyorlar. Bunun para karşılığı yazıldığı da savcılığın ifadesinde yer alıyor. "

MSB acı haberi duyurdu Gündem Türk Kızılay'dan acil yardım Gündem Bursa'da kayıp 68 yaşındaki Eroğlu'nu bulma çalışmaları Gündem Sakarya'da motosiklet kazası Gündem