Kocaeli'de Eğlence Mekanında Kavga: 1 Ölü, 8 Tutuklama

Kocaeli'nde bir eğlence mekanındaki kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 zanlı tutuklandı.

Abone ol

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında meydana gelen silahlı ve bıçaklı kavga sonucunda, 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Kavga ve Gözaltı Süreci

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki olayda, işletme müdürü olarak görev yapan Kamuran Ç., bir grup ile tartışmaya girdi. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. 13 Eylül'de yaşanan bu olayda, Kamuran Ç. ile birlikte U.S, S.Ç, C.Ü. ve B.Y. tabanca ve bıçakla yaralandı. Kamuran Ç. hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası, emniyet güçleri tarafından 11 şüpheli gözaltına alındı.

Tutuklama ve Salıverme Gelişmeleri

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, zanlılar adliyeye sevk edildi. C.K, O.M, C.Ü, B.Y, S.Ö, S.Ç, A.E.Ç. ve İ.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, S.Ç, T.Ç. ile S.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu olay, Kocaeli'deki eğlence mekanlarında gerçekleşen şiddet olaylarının tehlikeli boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Keçe fabrikasında yangın Gündem "Terör örgütünün belini kırdık" Gündem Bakan Şimşek değerlendirmelerde bulundu Ekonomi Kırmızı ve gri listedeki 2 terörist öldürüldü Gündem