Kocaeli'de çarşaflı kadına çirkin saldırı! "Peçeni de al git" | Gözaltına alındı

Kocaeli'deki bir toplu taşıma aracında çarşaflı kadına saldırıda bulunan ırkçı vatandaşın sert tepkisiyle karşılaştı. "Peçeni de al git" diyen ırkçıya, "Burası Türkiye. İstediğimiz gibi yaşarız" cevabı geldi. Tepkiler sonrasında şaşkına dönen ırkçı, sessizliğe büründü. Polis ekipleri, kimliği tespit edilen şüpheli kadın M.D.G'yi gözaltına aldı.

Abone ol

Kocaeli'deki bir otobüste ırkçı saldırı meydana geldi. Çarşaflı bir kadını hedef alan ırkçı, önce "Nerelisin?" diye sordu.

Bununla da yetinmeyen sapkın zihniyetli kadın, "Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada böyle yaşanmıyor" diyerek ırkçılık yapmaya başladı.

"PEÇENİ AL GİT BAŞKA BİR YERE"

Şoka giren çarşaflı kadın ne yapacağı şaşırdı. Sözlü tacizlerine devam eden ırkçı kadın, "Peçeni al git başka bir yere" diyerek vatandaşın da tepkisini çekti.

Toplu taşıma aracında hemen arkalarında olan bir genç, "Abla terbiyesizlik yapma. Başı kapalıysa kapalı, ne alakası var. Polis çağırttırma bize burada" diyerek sert çıktı.

Yan koltukta oturan başka bir kadın ise "Burası Türkiye istediğimiz gibi yaşarız" sözleriyle tepki gösterdi.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, kimliği tespit edilen şüpheli kadın M.D.G'yi (52) gözaltına aldı.

Vali Seddar Yavuz da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlimizde toplu taşıma aracında bir vatandaşımızın giyim tercihine ilişkin sözlü hakaret ve saldırıda bulunan M.D.G. adlı zanlı tespit edilerek güvenlik birimlerimizce gözaltına alınmıştır. Bireysel hak ve özgürlükleri korumaya kararlıyız." ifadelerine yer verdi.

İstanbullular dikkat! Vapur seferleri iptal Gündem Dışişleri Bakanlığından BM'ye 'Pile-Yiğitler' tepkisi! Gündem Özgür Özel: Sıkışınca Atatürk'ten bahsedip, alkış alarak ilerlenemez Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Macaristan'a gidecek Gündem