Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na destek telefonu

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, hakkındaki siyasi yasak istenen "ahmak davası" ile ilgili desteklerini iletti.

Abone ol
  • Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı siyasi yasak istenen davayla ile ilgili desteklerini iletti.
  • Kılıçdaroğlu'nun İletişim Ofisi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nu telefonla arayarak, demokrasiye ve Türkiye'ye yakışmayan siyasi yasaklara karşı olduğunu belirttiği ve olası akıldışı bu yasağa karşı İmamoğlu'nun yanında olacağını ve gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğini söylediği aktarıldı.
  • Kılıçdaroğlu'nun İletişim Ofisi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu telefonla arayarak, siyasi yasak davası ile ilgili desteklerini iletti. Telefon görüşmesinde, Sayın Kılıçdaroğlu, demokrasiye ve Türkiye'ye yakışmayan siyasi yasaklara karşı olduğunu belirterek, olası akıldışı bu yasağa karşı İmamoğlu’nun yanında olacağını ve gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğini aktardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de tarihi çağrı Gündem İsrail'in hedefi bu kez Lübnan Gündem Pendik'te uyuşturucu operasyonu Gündem Muş'ta lise öğrencisi kayboldu Gündem