Kılıçdaroğlu'ndan geri vites! Rusya'ya teşekkür etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimlerine Rusya'yı "müdahale" etmekle suçlamıştı. Katıldığı bir televizyon programında somut kanıt sorulan Kılıçdaroğlu, "Rusya'dan yapılan açıklama için teşekkür ederim. Bizim Rus halkıyla hiçbir sorunumuz yok. Rus dostlarım dedim. Kavga edecek halim yok. Bu uyarıyı yapmak benim görevim." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fox TV'de canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP liderinden dikkat çeken Rusya açıklaması geldi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yapılan kumpaslar için Rusya'yı suçlamış ve uyarıda bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu bugün ise Rusya'ya teşekkürlerini iletti.

'Seçim öncesi Rusya'ya neden uyarı yaptınız?' sorusuna Kılıçdaroğlu, "Rusya'dan yapılan açıklama için teşekkür ederim. Bizim Rus halkıyla hiçbir sorunumuz yok. Rus dostlarım dedim. Kavga edecek halim yok. Bu uyarıyı yapmak benim görevim." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI
Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Rusya'yı suçlayan ifadeler şöyle;

"Sevgili Rus Dostlarımız, dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk'ün devletinden çekin. Biz hala işbirliğinden ve dostluktan yanayız"
Kılıçdaroğlu'nun İnce itirafı Gündem CHP ve İYİ Parti gizli bakanlık anlaşması yaptı SEÇİM 2023 Yandaş ünlüler açık açık oy istedi! Gündem 'İktidarı bırakmayacak' iddialarına cevap: Sandığı kabul ederiz SEÇİM 2023