Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Van mitinginde HDP bayrakları sallandı!

Terör örgütü PKK elebaşlarının gün aşırı destek mesajları paylaştığı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting için gittiği Van'da, HDP'liler CHP'lilerle birlikte yan yana parti flamalarını salladı.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının netleşmesinden sonra aday çıkarmama kararı alan ve seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklayan HDP, Van'da CHP'yi yalnız bırakmadı.

Van'a giden Kılıçdaroğlu'nun mitingine, HDP'liler de katıldı. Kılıçdaroğlu'nun şehre girişinde karşılayan HDP'liler miting alanında da yerlerini aldı.

HDP-CHP FLAMALARI YAN YANA
Alana parti flamaları ile alana gelen HDP'liler CHP'lilerle birlikte yan yana bayraklarını salladı. Meydana eşiyle birlikte gelen İBB Başkan Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ise alandakileri zafer işareti ile selamladı.

'DEMİRTAŞ' SLOGANLARI ATILDI
Alana gelenler tarafından Selahattin Demirtaş'ın tahliyesine yönelik sloganlar atıldı. Ekrem İmamoğlu da atılan sloganlara karşı, "Adaletin Ekrem’i de olmaz Selahattin’i de olmaz" diyerek 3 ayrı terör suçundan cezası kesinleşen Demirtaş'ın tutukluluğuna karşı çıktı.

AKŞENER'İN MİTİNGİNDE DE HDP BAYRAKLARI SALLANDI
Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in eşiyle birlikte katıldığı İzmir mitingde de benzer görüntüler yaşandı.

Akşener, "İzmir'deyiz..." diyerek miting anının görüntüsünü de takipçileriyle paylaştı. Ancak görüntüde bazı bayraklar ve pankartlar dikkatten kaçmadı. Akşener konuşurken alanda HDP-bayrakları da yer aldı.

Şehit Mehmet Gündüz’ün kanı yerde kalmadı Gündem Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması Gündem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan müsilaj açıklaması Gündem Akşener'den Afyon'da terörist tepkisi SEÇİM 2023