Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye bastığı karenin ardından terör örgütü başı Fetullah Gülen’in aynı pozu paylaşılmaya başlandı

Seccade üzerinde ayakkabıları ile poz veren Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler devam ediyor. Kılıçdaroğlu ile aynı pozu terör örgütü başı Fetullah Gülen de geçmiş yıllarda verdiği ortaya çıktı. Sosyal medyada 2 poz yan yana paylaşılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı ile ilgili "Birileri seccadenin üzerine ayakkabıyla basabilir. Onlar Pensilvanya'dan alıyor talimatı" dedi.

Abone ol

Türkiye, şu günlerde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerinde namaz kılınan seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğrafı konuşuyor.

İstanbul platformunun gerçekleştirdiği iftar programına katılan Kılıçdaroğlu, ardından da CHP Düzce milletvekili aday adayı Azade Ay ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, o görüşme sonrası çektirdiği fotoğrafa tepki yağıyor.

AYAKKABILARIYLA SECCADEYE BASTI
Ayakta olan Kılıçdaroğlu, yanına da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Azade Ay’ı aldı.

Günün hatıra olarak çekilen bu kare, sosyal medyaya düşünce adeta yer yerinden oynadı.

CHP Genel Başkanı’nın poz verirken seccadeye ayakkabıları ile bastığı görüldü.

"PENSİLVANYA'DAN ALIYORLAR TALİMATI"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerindeki ayakkabılı pozu ile ilgili "Bu 40 gün içerisinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarıyla basabilir çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı." dedi.

"İSLAM'DA KUTSAL DEĞİL"
Fotoğraf için Kılıçdaroğlu’ndan özür mesajı gelse de tepkiler dinmedi.

Kılıçdaroğlu’na yakın isimler, “İslam’da seccade kutsal değildir” şeklinde yorumlar yaparak durumu normalleştirmeye çalışırken, o kare akıllara başka bir ismi getirdi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI GÜLEN İLE KILIÇDAROĞLU'NU BİRLİKTE PAYLAŞTI
Sosyal medyada Türkiye’nin 251 şehit verdiği darbe girişiminin mimarı olan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın kurucusu ve lideri Fetullah Gülen'in de geçmiş yıllarda aynı pozu verdiği kareleri paylaşıldı.

Seccade üzerinde ayakkabılarıyla duran terör örgütünün başı ile Kılıçdaroğlu’nun benzer hallerine vurgu yapıldı.

Kılıçdaroğlu'na: Seccadenin üzerine ayakkabıyla basabilir Gündem Afgan kaçakları ile ilgili iddiaların ardından Kılıçdaroğlu'ndan çağrı Gündem AK Parti'den Kızılay Başkanı'na üslup uyarısı Gündem CHP'den teşkilatlara talimat gitti! Milletvekili adayı merkezden seçilecek SEÇİM 2023