Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 yıl önce gaz rezervlerinin keşfini küçümsediği o anlar sosyal medyada gündem oldu: Neredeyse bayram edecekler

Filyos'taki tarihi törenle Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz karaya ulaştırıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın törende peş peşe verdiği müjdeler ile Türkiye sevinç yaşarken sosyal medyada Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 yıl önce doğalgaz keşfini küçümsediği video, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda "Karadeniz'de bir yer bulduk işte buradan doğal gaz ya da petrol çıkacak falan diye neredeyse bayram edecek" dediği görüldü.

Abone ol

Zonguldak Filyos, dün tarihi bir törene ev sahipliği yaptı.

Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle karaya ulaştırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törendeki konuşmasında Türkiye'ye müjdeleri ardı ardına verdi. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğalgazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz." dedi.

O SÖZLER YENİDEN GÜNDEM OLDU
Karadeniz'den çıkarılan doğal gazla ilgili büyük sevinç yaşanırken Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 yıl önce doğalgaz keşfini küçümsediği video, sosyal medyada yeniden gündem oldu.

"NEREDEYSE BAYRAM EDECEKLER"
Söz konusu videoda, Kılıçdaroğlu'nun 2020 yılında konuk olduğu bir televizyon programında Karadeniz'de keşfedilen gaz rezervleriyle ilgili gülerek "Karadeniz'de bir yer bulduk işte buradan doğal gaz ya da petrol çıkacak falan diye neredeyse bayram edecek" dediği görüldü.

Bakan Kurum bayram müjdelerini duyurdu Gündem KYK'da bayram namazı kılındı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayram namazını Ayasofya'da kıldı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan saat 19.23'te paylaşım Gündem