Kemal Kılıçdaroğlu'ndan seçim kararına ilişkin açıklama: Türkiye’nin seçime ihtiyacı var

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin resmen 14 Mayıs'ta yapılacağı yenilenmesi kararını; “Hayırlısı olsun, Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun” sözleri ile değerlendirdi.

Abone ol

Seçim süreci bugün resmen başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 seçimi için imzayı attı.

Milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin resmiyet kazanması hakkında ilk yorum CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

"TÜRKİYE'NİN SEÇİME İHTİYACI VAR"
Kılıçdaroğlu, alınan kararı; "Hayırlısı olsun, Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun" sözleri ile değerlendirdi.

"YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE'NİN ZAMANI GELMİŞTİR"
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da 14 Mayıs tarihinin netleşmesinin ardından Twitter hesabından "Hayırlı olsun. 'Yaşanabilir bir Türkiye'nin zamanı artık gelmiştir" paylaşımında bulundu.

Adıyaman Valisi istifa etti Gündem Depremzedeler nasıl oy kullanacak? SEÇİM 2023 Depremlerden sonra tuşlu telefon satışı arttı! Gündem Seçim kararı Resmi Gazete'de SEÇİM 2023