Kemal Kılıçdaroğlu ve Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı'na bakışları viral oldu!

TBMM 28. Yasama Yılı, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un konuşmasıyla açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasını yapmak üzere kürsüye geçerken mecliste grupları bulunan CHP ve Saadet Partisi vekilleri ayağa kalkmadı. Genel seçimlerde cumhurbaşkanı aday olan Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı yardımcılığına aday olan Temel Karamollaoğlu'nun bakışları da objektiflerden kaçmadı.

Abone ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Yasama Yılı Dönemi açıldı. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, konuşmasını yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kürsüye davet etti. O anda saygı gereği Cumhur İttifakı milletvekilleri ayağa kalkarken, mecliste grubu olan CHP ve Saadet Partisi vekilleri ayağa kalkmadı.

YÜZ İFADELERİ GÖZDEN KAÇMADI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meclise girdiğinde ayağa kalkmayan ve alkışlamayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, konuşma esnasında bakışları da dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcıları, meclis locasında oturan ve 2023 Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı yardımcılığına aday olan Temel Karamollaoğlu'nun 'kıskançlıkla' baktıklarını öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te açıklamalarda bulundu Gündem TBMM'de 28. Dönem 2. Yasama Yılı törenle başladı Gündem Bakan Yerlikaya'dan terör saldırısı hakkında açıklama Gündem O teröristin leşi sokak ortasında Gündem