Kemal Kılıçdaroğlu seçmenine kulak tıkadı! Değişim için basını suçladı

Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğu sallantıda. Alınan yenilgi sonrası ortakları tarafından da hedef tahtasına konan Kılıçdaroğlu, 'değişim' çağrılarına ilişkin konuştu. CHP lideri, kendisine yöneltilen "Halkın yüzde 80’i, partililerin de yüzde 68’i değişim istiyor, halkı duymuyor musunuz?" sorusuna, "Bu tür talepler yoktu, bir hafta içerisinde basının gündeme taşıması ile bu tartışmalar başladı" cevabını verdi.

Abone ol

14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden boynu bükük ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenleri ve partililer tarafından hedef tahtasına kondu. CHP liderine karşı başlatılan 'değişim' hareketine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülük ediyor.

Kendisine yöneltilen 'istifa' çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu, parti yönetimini kendi isteği doğrultusunda yeniden şekillendirdi. "Koltuğu bırakmıyorum" mesajı veren Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki kurultayda da genel başkanlığa aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Parti içerisinde kazan kaynarken Kemal Kılıçdaroğlu değişim çağrılarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BU TÜR DEĞİŞİM TALEPLERİ YOKTU

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre; CHP lideri, kendisine yöneltilen "Halkın yüzde 80’i, partililerin de yüzde 68’i değişim istiyor, halkı duymuyor musunuz?" sorusuna, "Bu tür talepler yoktu, bir hafta içerisinde basının gündeme taşıması ile bu tartışmalar başladı" yanıtını verdi.

Meclis olağanüstü toplanacak! Gündem Son Dakika: TSK'da ilk kez kadın amiral atandı! Gündem Oyuncu Vekil'den Aras Bulut İynemli'ye sert sözler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın YAŞ toplantısı kararını imzaladığı kalem dikkat çekti Gündem