SON DAKİKA! Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu: İmamoğlu ile baba oğul gibiyiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı grup toplantısında CHP liderinden önemli açıklamalar geldi. Ekrem İmamoğlu'na verilen cezanın ardından yaşananlar üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan Kılıçdaroğlu, "İmamoğlu size büyük lokmadır. Boğulursunuz. Ben Ekrem İmamoğlu'yla baba oğul ilişkisi içindeyim. Herkes Bay Kemal'i beklesin" dedi.

Abone ol

SON DAKİKA! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı grup toplantısında CHP liderinden önemli açıklamalar geldi.

Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezasının ardından yaşananlar üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı Kılıçdaroğlu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu davasına ilişkin konuşmasından satır başları şu şekilde:

"ASLA ÇIKARILAMAYACAK BİR KARAR"
"Son günlerde yaşadığımız tabloya geleyim. Önce düzmece bir dava açtılar Sonra saray bu mahkemeye müdahale etti. Asla çıkarılamayacak bir kararı bu mahkemeden çıkardılar. Her şeyi alenen yaptılar. 85 milyonun önünde adaleti açıkça katlettiler.

"EKREM İMAMOĞLU'NUN TIRNAĞI BİLE OLAMAZSIN"
Bir de bunlar olurken malum Saray’ın bir de fotoromanı var. O da başka bir pisliğin içinde. Bir bakıyoruz o da cesaretlenmiş konuşuyor. Neymiş 16 milyonun sevgilisini görevden alacakmış. Beyefendiye bakın. Sen kimsin Ekrem İmamoğlu kim! Sen Ekrem İmamoğlu'nun tırnağı bile olamazsın! Ekrem İmamoğlu'nun adını ağzına alman için önce bir ağzını yıkayacaksın. Sen atamayla geldin o seçimle.

"İMAMOĞLU SİZE BÜYÜK LOKMA! BOĞULURSUNUZ"
Senin ne haltlar işlediğini ben gayet iyi biliyorum, senin neler çevirdiğini de biliyorum. Kripto dolandırıcıları senin yanında, mafyaya haber uçurmak senin görevin, uyuşturucu baronlarıyla fotoğraf çektirirsin, kirli paranın da bir numaralı adamısın. Ben bunları bilmiyor muyum? Tamamını biliyorum. Yine söyleyeyim, İmamoğlu size büyük lokmadır. Boğazınıza takılır boğulursunuz. Boğarız sizi boğarız!

"BABA-OĞUL GİBİYİZ"
Millet belediye başkanına da adalete sahip çıktı. Ekrem İmamoğlu bugün burada. Ben Ekrem İmamoğlu’yla baba oğul ilişkisi içindeyim. Kendisi CHP’nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır. Çekin arabanızı. Bu kantar sizi çekmez. İhtiras, doymak bilmeyen bir canavardır. İhtirasınıza kurban olmayın.

Sana öğretmediler mi adaletin ne olduğunu? İhtirasına teslim oluyorsan, ki oluyorsun, 4-5 ay sonra her şeyi göreceksin."

Bakan Soylu açıkladı: 7 terörist etkisiz Gündem Pençe-Kilit Operasyonunda 2 terörist etkisiz hale getirildi Gündem 1 seneyi aşan davanın ardından karar çıktı Gündem "Meşru müdafaa hakkımızı kullanmaktayız" Gündem