Kemal Kılıçdaroğlu muhalif gazetecileri de çıldırttı! Ayşenur Arslan'dan FETÖ itirafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önce Cumhurbaşkanlığı seçimini ardından da muhalefetti kontrolü kaybetti. Çevresindeki gazetecileri iftiralarla zan altında bırakan Kılıçdaroğlu'na tepkiler büyüyor. Parası kesilen Halk TV'nin programcılarından Ayşenur Arslan FETÖ'cüler için yayın yaptığını itiraf ederken, İsmail Saymaz ve Fatih Portakal gibi gazeteciler de Kılıçdaroğlu'na "para alanlar kim açıkla" tepkisinde bulundu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde hüsrana uğramasınınardından muhalefetteki kontrolü de kaybetti. Yandaş medyanın parasını kesen Kılıçdaroğlu, destek aldığı gazetecileri de açıklamalarıyla zan altında bırakmaya devam ediyor.

AYŞENUR ARSLAN'DAN FETÖ İTİRAFI

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Halk TV, Eren Erdem'in musluğu kesmesiyle çılgına döndü. En büyük Kılıçdaroğlu destekçisi Ayşenur Arslan, paralarının kesilmesine tepki gösterirken canlı yayında skandal itiraflarda bulundu.

FETÖ'nün CHP'yi desteklediğini de bir nevi gün yüzüne çıkartmış olan Ayşenur Arslan, "Ben Gülen cemaatinin cezaevine atılanları için yayın yaptım." diyerek teröristleri desteklediğini vurguladı.

Ayşenur Arslan'dan FETÖ itirafı

FATİH PORTAKAL ÇILDIRDI

Muhalif gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun "muhalif gibi görünüp başka yerlerden para gazetecileri biliyorum" sözlerine tepki gösterdi.

Zan altında kaldıklarını ve böyle gazeteciler varsa isimlerinin de açıklanması gerektiğini belirten Fatih Portakal Twitter hesabından sert çıktı.

İşte Portakal'ın yaptığı paylaşım;

Kılıçdaroğlu; Ben kimin, nereden, ne kadar maaş aldığını biliyorum. A-ÇIK-LA-YIN...

Yüzsüzleri toplum bilsin. Sonra seçmene: vermediğiniz şu hesapları verin

-gizli protokol yap hesap verme

-git bir kanalla anlaş hesap verme

-partinde insanları zan altında bırak hesap verme

-seçimi kaybet hesap verme

Sonuç: Pişkinliğin bu kadarına da PES! Ve istifa edin.

İSMAİL SAYMAZ'DAN SERT TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci İsmail Saymaz oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Saymaz, "Kılıçdaroğlu’nun partisini eleştiren bazı gazeteciler hakkında “Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum” dediği iddia ediliyor. CHP liderini bu isimleri açıklamaya davet ediyorum. CHP’den, CHP’li belediyelerden, ‘Beşli Çete’den para alıp yazanlar kimmiş, öğrenelim." ifadelerine yer verdi.

Saymaz ikinci paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi;

"AK Parti’nin Kılıçdaroğlu için montaj video hazırlaması neyse… Kılıçdaroğlu’nun kimi gazeteciler hakkında iftiralara meydan verecek iddiaları dile getirmesi de odur. Kılıçdaroğlu, para aldığını iddia ettiği haysiyet yoksunlarını derhal açıklamalı."

İmamoğlu parti kuracak mı? Siyaset CHP'de iki MYK var! Gündem CHP toplantısı sona erdi! İşte oylama sonuçları... Siyaset AK Parti'den tersine göç projesi Gündem