Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası kameraların karşısına geçen Muharrem İnce'den dikkat çeken sözler

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin genel merkezinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti. İnce, Kılıçdaroğlu'na dönerek, "Sayın genel başkana geldikleri çok teşekkür ediyoruz, ayağınıza sağlık, hoş geldiniz, güle güle" dedi. Bu sözler Muharrem İnce'nin intikamı olarak yorumlandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala muhalefette beklenen görüşme gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu partisinin genel merkezinde ağırladı.

Basına kapalı olan görüşme 1 saat sürdü.

"HOŞ GELDİNİZ, GÜLE GÜLE" 
Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti.

Açıklama yaptıktan sonra İnce'nin Kılıçdaroğlu'na dönerek, "Sayın genel başkana geldikleri çok teşekkür ediyoruz, ayağınıza sağlık, hoş geldiniz, güle güle" demesi ise dikkat çekti.

Bu sözler Muharrem İnce'nin intikamı olarak yorumlandı.

NE OLMUŞTU?
Muharrem İnce, 2018 yılında da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmuştu. Seçim döneminde CHP'den beklediği desteği göremeyen İnce bu durumu "CHP arkamda değildi, belki de yüktü bazı şeyler, parayı harcamadılar, afişlerimi asmadılar, sıfır moralle çalıştırdılar, beni destekleyen milletvekillerini ve Abdullah Gül'ü istemeyen 55 kişiyi listeye koymadılar, neler çektim, kan kusturdular bana. Oy verdikleri şüpheli. Ben CHP'nin üst yönetimine kızgınım. CHP benim canım ciğerim" sözleriyle ifade etmişti.

Kılıçdaroğlu Muharrem İnce görüşmesi sona erdi Gündem Akşener'in 'Kayıp bakan Nemo' ifadesine Nureddin Nebati'den yanıt Gündem Bolu Dağı İstanbul istikameti trafiğe kapandı Gündem SGK çalışanlarına EYT mesaisi: Üç ay boyunca ödenecek Ekonomi