Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu'na resti çekti! 25 ilçe al karşıma gel

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki İstanbul tartışmaları devam ediyor. Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul ve 25 ilçeyi al o zaman karşıma gel" dediğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun "Aday değilsen İstanbul'a aday bakacağım" resti çektiğini de açıkladı.

Abone ol

Gazeteci Barış Yarkadaş, TV100 ekranlarında CHP'deki değişim sürecini ve Yerel Seçim çalışmalarını aktardı. Aldığı bilgileri de paylaşan Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teklifini duyurdu.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki diyaloğu açıkladı

"25 İLÇE AL KARŞIMA GEL"

Önemli açıklamalarda bulunan gazeteci Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Ankara Ahlatlıbelde'ki görüşmede İmamoğlu'na söylemlerini anlattı.

Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul'daki 14 ilçemizi 25'e çıkar, belediye meclisini de al, İBB seçimlerini bir daha al, sonra gel aday ol" dediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun ayrıca İmamoğlu'na, "Kararını ver, belediye başkanı adayı mısın değil misin? Bu tartışmalar partiyi yoruyor. Aday değilsen İstanbul'a bir aday hazırlayacağım." dediğini belirtti.

Rus Büyükelçi suikastı soruşturmasında bir kişi daha yakalandı! Gündem Sınav sorularını çalan FETÖ mensuplarına gözaltı Gündem İstanbullular geliyor gelmekte olan! Çöp dağları... Gündem CNN Türk canlı yayınında kavga Gündem