Kemal Kılıçdaroğlu deprem üzerinden seçim çalışmalarına başladı! Bakan'dan yanıt geldi "Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz..."

Türkiye tek yürek olmuş depremin yıkımlarıyla mücadele ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan provokatif paylaşım geldi. Kılıçdaroğlu, Hatay Havalimanı'nın ABB tarafından onarıldığını paylaştı ancak çalışmaları İGA'nın yaptığı ortaya çıktı. Bakan Karaismailoğlu, Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına "Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız." dedi.

Abone ol

Türkiye deprem afetinin verdiği hasarlarla mücadele ediyor. Ekipler enkazda kalan canları kurtarmak için 4 koldan harekete geçti. Öte yandan dünyanın pek çok ülkesinden de Türkiye'ye depremin yaralarını sarmak adına yardım sağlanıyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin oluşturduğu enkazın yaraları sarılıyor.

Sahada canla başla mücadele sürerken bölgeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaşananları siyaset malzemesine çevirmeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye personelinin depremde zarar görerek kullanılamaz hale gelen Hatay Havalimanı'nın pistini onardıklarını Twitter hesabında yaptığı paylaşımla bildirdi.

Fotoğraflar da paylaşan Yavaş'ın tweet'ini Kemal Kılıçdaroğlu alıntıladı.

"ABB ONARIYOR, GELSİN TUTUKLASINLAR"
Belediyenin onarım yaptığını belirten Kılıçdaroğlu, bu felaket gününde siyaset yapmaya devam etti.

Daha önceki felaketlerde belediyelerin kendi başlarına yardım toplamalarının yasaklanmasına atıf yapan CHP Lideri, "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar." ifadelerini kullandı.

"BİLGİSİZ KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU KAALE ALMAYINIZ"
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kemal Kılıçdaroğlu'nun tweetini alıntıladığı paylaşım şu şekilde:

Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir.

Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız.

ONARIMI İGA'NIN YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI
Daha sonra ise İGA (İstanbul Grand Airport) tarafından yapılan bir paylaşımda söz konusu onarımın ABB tarafından değil İGA tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

Türksat'tan deprem bölgelerine internet hizmeti! Gündem Ekmek 14 TL'ye satıldı: Sebebi belli oldu! Gündem Rusya'dan Türkiye'ye doktor desteği! Gündem Hatay İskenderun'da deniz seviyesi yükseldi: Binalar boşaltıldı! Gündem