Katar Kupası yarı final maçının gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Dünya'nın gözü kulağı Kahramanmaraş merkezli depremde. Yaşanan büyük yıkım sonrası birçok ülke, bölgeye arama kurtarma ekibi gönderirken, nakdi destekte bulunmak için de girişimlere başladı. Bu kapsamda son olarak Katar Yıldızlar Ligi, Katar Kupası'nın yarı final maçlarının bilet gelirlerini Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

Abone ol

Katar Yıldızlar Ligi'nden yapılan yazılı açıklamada, 2023 Katar Kupası'nın yarın oynanacak iki yarı final maçı bilet gelirlerinin, Türkiye ve Suriye'deki depremden etkilenenlere tahsis edileceği duyuruldu.

Bu girişimin, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, tüm futbol taraftarlarına, girişimi desteklemek için bilet satın almaları ve maçları tribünlerde izlemeleri çağrısında bulunuldu.

Katar'ın başkenti Doha'daki Casim bin Hamed Stadyumu, yarın Es-Sedd ile El-Arabi ve Al-Duhayl ile El-Vakra arasında oynanacak iki yarı final maçına ev sahipliği yapacak.

DAHA ÖNCE DE KATAR'DAN YARDIM GELDİ
Arama kurtarma ekibi gönderen Katar depremin ikinci gününde de 10 bin konteyner sözü vermiş ve nakdi yardımda bulunmuştu. Devam eden süre zarfında yardım uçağını da deprem bölgesine göndermişti.

Ümit Özdağ'ın 'Suriyeli hırsız' dediği kişi, deprem gönüllüsü çıktı Gündem Ahbap bu paraları ne yaptı? Gündem Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'dan skandal savunma Gündem Kılıçdaroğlu yeniden deprem bölgesine gidiyor Gündem