Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu: Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişi 14 saat trafiğe kapatılacak

Ulaştıma ve Altyapı Bakanlığı, Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Geçişi Ankara - İstanbul istikametinin, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 21 Kasım Salı günü 08.00-22.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacağını duyurdu. Ulaşım, Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında D-100 karayolu üzerinden sağlanacak. Otoyolun İstanbul - Ankara istikameti ise bu süreçte hizmet verecek.

Abone ol
  • TEM'in Bolu Dağı geçişi Ankara-İstanbul istikameti yarın 08.00-22.00 arasında ulaşıma kapanacak.

  • Ulaşım, Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında D-100 karayolu üzerinden sağlanacak ve otoyolun İstanbul - Ankara istikameti ise bu süreçte hizmet verecek.

  • Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Geçişi, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Ankara- İstanbul istikametinde 21 Kasım 2023 Salı günü 08:00-22:00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacaktır. Ulaşım, Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında D-100 Devlet Yolu üzerinden sağlanacaktır. Otoyolun İstanbul-Ankara istikameti bu süreçte hizmet vermeye devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Bakan Fidan'dan AB'ye net mesaj Gündem Kılıçdaroğlu 'partiyi bölüyor' iddialarına evinden cevap verdi! Siyaset Garantör olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız Gündem 10 terörist etkisiz hale getirildi Gündem