Kahreden haberi Melek Baykal duyurdu: Kazım Akşar hayatını kaybetti!

Menajerimi Ara, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi, Kadın İsterse ve Kara Melek gibi dizilerde oynayan usta oyuncu Kazım Akşar'dan acı haber geldi. Oyuncunun hayatını kaybetmesi sonrası Melek Baykal bir paylaşım yaptı. Baykal acı haberi "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" sözleriyle duyurdu.

Abone ol

2004 yılında yapımcılığını Birol Güven‘in üstlendiği ve Hülya Avşar ile Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide çapkın Cavit rolüyle tanınan Kazım Akşar'dan acı haber geldi.

KAZIM AKŞAR'IN ÖLÜM NEDENİ
Usta oyuncu Kazım Akşar'in ölüm sebebi de merak edildi. Ünlü tiyatro sanatçısı Akşar kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

MELEK BAYKAL'I YIKAN HABER
Melek Baykal acı haberi sosyal medyadan paylaşarak "Ahhhh ki ne ahh… Niye be canım... Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah. Çook üzgünüm, okul arkadaşım meslektaşım dostum. Nurlarda uyu. Mekânın cennet olsun, tiyatro camiasının başı sağ olsun" dedi.


Melek Baykal'ın paylaşımına başsağlığı mesajları geldi.

Bakan Akar asker iddialarını yanıtladı Gündem Rönesans Rezidans'ın ortağına kırmızı bülten ve iade talebi Gündem "Diğerleri deprem ama Antakya'daki felaket!" Gündem Bahçeli'den önemli açıklamalar Gündem