Kahramanmaraş’ta köpek yardım konvoyuna köye kadar rehberlik etti

Kahramanmaraş’ta yardım konvoyunu fark eden bir köpeğin yaptığı harekete yürek ısıttı. Kahraman köpek, ekiplere Ayanburnu köyüne kadar eşlik etti. O anları kayda alan ekipler, "Biz de yolu bulamayınca köpeği takip etmeye başladık. O da bizi köye getirdi" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 10 şehrimizde ciddi can kayıpları ve yıkımlara sebep olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediliyor. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Ayanburnu köyü etrafında erzak yüklü yardım konvoyunu fark eden köpek, konvoya rehberlik etmeye başladı.

Mevlüt Çavuşoğlu, Adana'ya gelen Nikos Dendias'la görüştü Gündem  Asrın felaketinde 7. gün! Gündem 140. saatte kurtarılan genç dualar okudu Gündem Erzurum'da aranan suçlu atıyla kaçarken Dron ile yakalandı Gündem Gayrettepe'deki yangının başladığı anlar VİDEO Gündem İlk seferi Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi Gündem Şirin Payzın HDP'nin İstanbul ve Ankara'da aday çalışmalarını sorguladı: Neden? Gündem Merdan Yanardağ İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'dan aday çıkartmasına 'hainlik' dedi Gündem İstanbul Kartal'da araçların üzerine ağaç devrildi Gündem Murat Kekilli'den "Yıkılasın İsrail" şarkısı! Gündem Ankara'daki saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Gündem İşte Ankara'daki saldırının patlama anı Gündem