Kahramanmaraş'ta depremlerden etkilenen çocuklar için eski cami imamı Ömer Faruk hoparlörden 'Ali Baba'nın Çiftliği' şarkısını okudu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası bu durumdan psikolojik olarak etkilenen çocuklar için öze olarak çalışmalar yürütülüyor. Kahramanmaraş'ta depremzede çocuklara destek için çalışan Psikolog Amine Şentürk, Abdülhamid Han Camii eski imamı Ömer Faruk'tan bir ricada bulundu. Ricayı kırmayan Faruk, çocukları bir araya toplayarak 'Ali Baba'nın Çiftliği'ni söyledi.

Abone ol

Psikolog Amine Şentürk, depremzede çocukları bir araya toplayarak onlarla oyun oynamak ve deprem psikolojisinden uzaklaştırmak isteyince ona yardım eden, Abdülhamid Han Camii eski imamı oldu.


OdaTV'nin haberine göre, depremzede çocuklara anons yapan Ömer Faruk isimli eski imam, hoparlörden 'Ali Baba'nın Çiftliği' şarkısını okudu.

Bakan Nebati Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu Gündem Emniyet provokasyon yapanların ensesinde Gündem Burdur Gölü'nde toz bulutu! Gündem İstanbul'da göç hareketliliği devam ediyor! Gündem