Kahramanmaraş depreminin ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan tepki çeken açıklama: Önce AK Partilileri çıkartıyorlar

Kahramanmaraş depremi ülkemizi derinden yaraladı. 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle binlerce bina yıkılırken AFAD ve çeşitli STK'ların gönüllü isimleri enkaz altından vatandaşlarımızı sağ salim çıkartmaya çalışıyorlar. Yaşananların ardından Zafer Partisi Genel Başkanı çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Özdağ "Enkazdan önce AK Partili'leri çıkartıyorlar" dedi.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 5. günde arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi.

7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24'te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi ve bu depremlerin ardından 1509 artçı sarsıntı meydana geldi.

18 BİN 342 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ
Yıkıcı depremin ardından maalesef 18 bin 342 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bir o kadar da yaralı var.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN ÇARPICI SÖZLER
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ depreme ilişkin düzenlenen bir programa katılarak gündeme dair görüşlerini aktardı. 

Özdağ burada çarpıcı ifadelere yer verdi:

Net söyleyeyim önce AK Partili isimleri çıkartıyorlar. Bunu söylemek istemezdim ama sahada bunu duyuyorsunuz. İnsanlar bunun için bağırıyorlar. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Burada yapılacak tek şey yetkiyi askere devretmektir. 

Yaşanan depremler olağan dışı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesindeki ziyaretleri sürüyor Gündem LGS ve YKS sınavları için 2. dönem konuları sayılmayacak Gündem Şeyma'nın vasiyeti var! Gündem