Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın oğlu Kağan Taş acı tabloyu paylaştı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya çalışırken yeni gelen haberler vatandaşları üzmeye devam ediyor. 30 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde ölen AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın oğlu Kağan Taş acı tabloyu paylaştı. Paylaştığı listede neredeyse tüm akrabalarının vefat ettiği görüldü.

Abone ol

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde geçtiğimiz hafta sabah saatlerinde korkunç bir deprem meydana geldi. 7.7 şiddetindeki depremin yıkıcı etkisi henüz geçmemişken aynı noktada 7.6 şiddetinde bir artçı daha yaşandı.

Artçı deprem ile birlikte 10 ilimiz adeta tuzla buz oldu. 

AFAD'dan yapılan açıklamada, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldiği hatırlatıldı. Depremin ardından 4 bin 323 artçı deprem meydana geldiği aktarıldı.

Alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam 36 bin 187 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 68 kişi ise yaralandı. 216 bin 347 afetzede ise bölgeden diğer illere tahliye edildi.

AK PARTİLİ VEKİL YAKUP TAŞ DA HAYATINI KAYBETTİ
Depremler sonucunda AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş da hayatını kaybetti. Taş'ın oğlu Kaan Taş bugün yaptığı bir paylaşımda aile üyelerine dair vefat listesi paylaştı. Paylaştığı listede ailesinin neredeyse tüm fertlerinin öldüğü görüldü.

Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibinden 'yanlış anlaşıldım' açıklaması! Gündem Hızlı ve güvenilir kimlik tespiti: Diş Gündem 11'inci günde tam umutlar bitti derken bir genç kız kurtarıldı Gündem "NATO ilk andan itibaren destek için harekete geçti" Gündem