AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve ailesi meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli 77, ve 7,6’lık depremler sarsılan Güneydoğu Anadolu Bölgesi, deprem felaketini yaşıyor. Her geçen saatte acı haberler artarken, bir acı haber de AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve ailesi’nden geldi.

Acı haberi AK Parti Tekirdağ Milletvekili, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi, Çiğdem Koncagül verdi. Koncagül, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanımız Güç Çitil Okur'un depremde hayatını kaybettiği haberini aldım. Sevgili Gül, yol arkadaşımız, dava kardeşimizdi. Enkaz altında eşi, kızı ve yeğeniyle can vermiş. Hepimizin başı sağolsun. Allah mekanlarını cennet eylesin."

Depremzedeler için toplanan yardımı çalan 4 kadın belediye personeli açığa alındı! Gündem Millennium Challenge 2002 nedir? Gündem Kurtarılmayı bekleyen kadından yürek burkan sözler! Gündem 1185 artçı sarsıntı oldu Gündem