Kabine Toplantısı saat kaçta başlayacak?

2023'ün ilk Kabine Toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısında önemli maddeler gündeme gelecek. Peki, Kabine Toplantısı saat kaçta başlayacak?

Abone ol

Vatandaşların gözü bugün toplanacak Kabine Toplantısında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı Beştepe'de düzenlenecek. Gündeme dair EYT düzenlemesi, enflasyon, memur ve emekli maaşı gibi önemli maddeler, Kabine Toplantısında görüşülecek. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman başlayacak, neler görüşülecek?

KABİNE TOPLANTISINDA GÖRÜŞÜLECEK KONULAR

EYT düzenlemesinin yürürlüğe gireceği tarih, seçimin erkene çekilmesi, sözleşmeli personellerin kadroya geçişi, memur ve emekli maaşlarında değişiklik, 3600 ek gösterge, 7. yargı paketi, enflasyonla mücadele, esnaf ve dar gelirli vatandaşlara dair atılacak adımlar Kabine'de masaya yatırılacak.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kabine Toplantısı, 9 Ocak Pazartesi günü 14.00'da başlayacak. Toplantının 18.00 itibariyle sona ermesi bekleniyor.

Bakanı Akar'dan Yunanistan'a sert çıkış Gündem 2023 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Gündem 2025'te değil, 2023'te havalanacak Gündem EYT yasası ne zaman çıkacak? Gündem