Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İBB Deprem Kurulu Toplantısı'na neden davet edilmediğini açıkladı

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İBB Deprem Kurulu Toplantısı'na davet edilmeme sebebini açıklarken Naci Görür'ü işaret etti. Ercan, "Adını vermek istemiyorum çok tanınan bir insan o kurulun başındaymış. Ben buradaysam Övgün Ahmet Ercan burada olamaz diye bir karar almış. O çok bağırdığı için kurulun başına getirmişler." dedi.

Abone ol

Buket Aydın'ın programına katılan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İBB Deprem Kurulu toplantısına neden katılmadığının cevabını verdi.

Toplantıya çağrılmadığını belirten Ercan, isim vermeden toplantıya davet edilmemesinin kurulun başında olan kişiden kaynaklandığını açıkladı. Kurulun başındaki isim ise Naci Görür.

"AHMET ERCAN BURADA OLAMAZ DİYE KARAR ALMIŞ"
Ercan, "Adını vermek istemiyorum çok tanınan bir insan o kurulun başındaymış. Ben buradaysam Övgün Ahmet Ercan burada olamaz diye bir karar almış. O çok bağırdığı için kurulun başına getirmişler." dedi.

Ercan, geçtiğimiz gün İBB toplantısına çağrılmamasına tepki tweeti atmıştı.

Hatay'da korkutan 5.1 deprem Gündem Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi açıklaması Gündem Yunanistan: Yanınızda olmaya kararlıyız Gündem Canlı olan enkaz kalmadı! Gündem