Jahrein karşıt görüşte olanlara saldırarak muhalefete oy kaybettiren sanatçı ve gazetecileri listeledi

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan muhalif sanatçı ve gazetecilerden bazıları karşıt görüşte olanlara saldırıyor, linçletiyor ve aşağılıyor. Bu durumun Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy kaybettirdiğini vurgulayan Jahrein, "Tüm seçim sürecinde muhalefete en çok oy kaybettiren dörtlü, tam liste." paylaşımında bulundu.

Abone ol

Jahrein adıyla tanınan sosyal medya içerik üreticisi Ahmet Sonuç, muhalefete en çok oy kaybettiren isimleri sıraladı. Karşı görüşe saldırıları, linç kültürü, aşağılayıcı ifadeleriyle dikkat çeken isimler Jahrein'in paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

FAZIL SAY'DAN BERNA LAÇİN'E KADAR TAM LİSTE
Jahrein, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Tüm seçim sürecinde muhalefete en çok oy kaybettiren dörtlü, tam liste. Akp tarafından fonlanıyor olabilirler." ifadelerine yer verdi.

İlk 4 kişiyi açıkladığı paylaşımda Fazılsay, Şahan Gökbakar, Fatih Portakal ve Sevilay Yılman'a yer veren Jahrein, listesine devam etti.

Jahrein daha sonra "Mansiyon ödülünü şu sıralar Oğan övmeye çalışan Nevşine veriyorum ama bunu Akp fonlamıyor. Bu direkt almanya’dan." paylaşımında bulundu.

"Omega3 ve folik asit yoksunluğu çekenlerin kanaat önderini de unutmamak lazım." ifadeleriyle bir paylaşım daha yapan Jahrein, Berna Laçin'i hedef aldı.

Haftalarca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldıran The Economist sessizliğe büründü! Gündem Kurtlar Vadisi'nde HÜDA PAR sahnesi SEÇİM 2023 Gültekin Uysal: Yardımcılıktan feragat edelim SEÇİM 2023 Canan Kaftancıoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarına tepki! Seçmenin zekasını aşağılıyorlar Gündem