İzmirli Örümcek Adam'ın Türkiye macerası

Salih Ayaz Koç, 'Örümcek Adam' kostümüyle Türkiye'yi gezerek çocukların yüzünü güldürüyor. 49. durağı Bilecik oldu.

Abone ol

 

İzmirli genç Salih Ayaz Koç, "Örümcek Adam" kostümüyle yola çıkarak Türkiye'yi gezme hayalini gerçekleştiriyor. 49'uncu durağı Bilecik olan Koç, bu süreçte çocuklarla buluşarak onlara mutluluk aşılıyor.

Bilecik Ziyareti ve Etkinlikler

Etkileyici yolculuğuna Kahramanmaraş'ta deprem sonrası başlayan Koç, Bilecik'te Atatürk Parkı ve tarihi Şeyh Edebali Yerleşkesi'ni ziyaret etti. Ayrıca, Cumhuriyet Meydanı'ndaki "Amatör Spor Haftası" etkinliğine katılarak çocuklarla bolca fotoğraf çektirdi.

Çocuklara Umut Olmak

24 yaşındaki Koç, AA muhabirine verdiği röportajda, deprem bölgesindeki çocuklarla "Örümcek Adam" kostümüyle bağ kurduğunu ve daha fazla çocuğun yüzünü güldürmek için Türkiye'yi gezme kararı aldığını belirtti.

Tarihi Yerler ve Sosyal Yardım

Yaklaşık 410 gündür yolda olan Koç, "Tarihi yerleri tanıtarak ve yöresel lezzetleri paylaşarak 'Türk Örümcek Adam' oldum" diyor. Esnafla sohbet eden Koç, çocukların kendisine özel bir ilgi gösterdiğini vurguladı. Anaokullarına ve huzurevlerine de uğrayarak, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi planladığını ifade etti.

Gelecek Planları

Koç, 81 ili ziyaret ettikten sonra yurt dışında da gezmelerine devam etmeyi hedefliyor. Kendisi için bu yolculuk sadece bir gezi değil, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi.

Türkiye'yi gezme hayaliyle memleketi İzmir'den "Örümcek Adam" kostümüyle yola çıkan Salih Ayaz Koç'un 49'uncu durağı Bilecik oldu.

Nevşehir'de Tragik Olay Gündem Otomotiv Sektöründe Doğrulanmış İlan Dönemi Gündem Destici'den adalet ve güvenlik vurgusu Gündem İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Gündem