İzmir'de bayat ekmek topladığı için darp edildi, o anlar kamera

Torbalı ilçesinde, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S., yol kenarındaki bayat ekmekleri topladığı gerekçesiyle 81 yaşındaki Süleyman Sırrı Dindar'a tokat atıp, sopayla vurdu.

Abone ol
  • İzmir'in Torbalı ilçesi Pancar Mahallesi'nde 15 Temmuz günü sabah saatlerinde yol kenarına asılan bayat ekmekleri toplayan Süleyman Sırrı Dindar, bir fırında dağıtım elemanı olarak çalışan Kemal S. tarafından darbedildi.

  • Dindar jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Dindar'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan jandarma, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

SOPAYLA DEFALARCA VURDU

  • Görüntülerden, hafif ticari araçta bekleyen Kemal S.'nin, evinin önünde beklediği Süleyman Sırrı Dindar'ı görünce inip, önce tokat attığı daha sonra da defalarca sopayla vurduğu o anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

YAKALANAN SALDIRGAN TUTUKLANDI

  • Görüntülerden yola çıkan jandarma, Dindar'ı darbeden Kemal S.'yi gözaltına aldı.

  • Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kemal S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Tunahan Yılmaz'ın acılı babasını TBMM'den kovdular Gündem Atama kararları Resmi Gazete'de Gündem 1 Mayıs tutuklularının tamamına tahliye! Gündem Mustafa Sarıgül'den yeni açıklama Gündem