İzmir'de gece yarısı meydana gelen 3,5 büyüklüğünde deprem hakkında Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi | SON DEPREMLER

Dün gece saat 23.51'de İzmir'in Buca ilçesi merkezli meydana gelen 3,5 büyüklüğündeki deprem, daha önce 7,0 ile sallanarak büyük yıkıma uğrayan kent sakinlerini tedirgin etti. Peki İzmir'de gece yarısı meydana gelen deprem ne anlama geliyor? Artçılar devam edecek mi? Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İzmir depremi hakkında açıklama yaptı.

Abone ol

Son dakika gelişmesi... AFAD'dan edinilen bilgiye göre, İzmir'in Buca ilçesinde dün gece 23.51'de 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 9.23 kilometre derinliğinde meydana depremin birçok ilçede hissedildiği bildirildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3,7 olarak rapor etti.

NACİ GÖRÜR'DEN İZMİR DEPREMİ AÇIKLAMASI
Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, endişe edecek bir durum olmadığını belirterek, "Arkadaşlar , İzmir’deki deprem küçük, endişe etmeyin. Muhtemelen İzmir fayı ile ilişkili" dedi.

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kılıçdaroğlu, İnce'ye ne teklif edecek? SEÇİM 2023 İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme Gündem MHP seçime kendi amblemi ve adaylarıyla girecek SEÇİM 2023