İzmir Körfezi'nde Devam Eden Balık Ölümleri

İzmir Körfezi'nde balık ölümleri kıyılara vurdu, kötü koku yayılıyor. Çalışmalar sürüyor.

Abone ol

İzmir'in güzel sahil kenti, körfezinde meydana gelen balık ölümleriyle sarsıldı. Birçok bölgede ölü balıkların kıyıya vurduğu gözlemlendi.

Ölü Balıkların Görüldüğü Bölgeler

Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı iskelesi, Bayraklı ilçesindeki Turan Mahallesi ve Konak ilçesindeki Alsancak ile Konak iskeleleri gibi farklı yerlerde, balıkların kıyılara vurmuş halde bulunduğu bildirildi.

Belediye Ekipleri Harekete Geçti

Kıyıya vuran ölü balıklar, yerel belediye ekipleri tarafından toplandı. Ancak, sadece balık ölümleri değil, aynı zamanda kötü koku da körfez çevresinde etkisini gösterdi.

Kirliliğin Önlenmesi İçin Çalışmalar Başlatıldı

20 Ağustos'ta Bayraklı ilçesindeki Turan Sahili'nde başlayan bu endişe verici durum, ardından kirlilik kaynağının tespiti ve önlenmesi için hızlı bir şekilde çalışmaların başlatılmasına neden oldu.

İzmir Körfezi'nde ölen çok sayıda balık kıyıya vurdu. Karşıyaka ilçesinde Bostanlı iskele, Bayraklı ilçesinde Turan Mahallesi, Konak ilçesinde Alsancak ve Konak iskeleleri bölgelerinde çok sayıda ölü balık görüldü. Kıyıya vuran balıklar, belediye ekiplerince toplandı.

Milli Yol Partisi'nden Önemli Protesto Gündem San Francisco’da Tarihi An Gündem Sinop'un Ayancık İlçesinde Kayıp Kadın Bulundu Gündem Bakan Uraloğlu Havalimanı Metro hattı'nda çalışmaları inceledi Gündem