İzmir Körfezi Bilim Kurulu, Körfez'de ve karada incelemelerde bulundu

İzmir Körfezi'ndeki kirliliği mercek altına almak amacıyla oluşturulan İzmir Körfezi Bilim Kurulu, körfezde ve karada incelemelerde bulundu.

Abone ol
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca, İzmir Körfezi'ndeki kirliliğin giderilmesi ve uzun vadeli önlemler alınması için oluşturulan İzmir Körfezi Bilim Kurulu üyeleri, Körfez'de, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Arıtma Tesisi ve derelerde incelemelerde bulundu.

  • Bilim Kurulu'nun "Deniz Alanlarının Değerlendirilmesi ve Ekosistemin İyileştirilmesi Çalışma Grubu"ndaki üyeler, İzmir Körfezi'ne açılarak inceleme yaptı.

KÖRFEZ'E DÖKÜLEN DERELER İNCELENDİ

  • "İklim Değişikliği ve Doğa Temelli Çözümler Çalışma Grubu" ve "Atık Su Altyapısı ve Dereler Çalışma Grubu" üyeleri ise Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Atık Su Arıtma Tesisi ve Körfez'e dökülen derelerin çevresini inceledi.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Gündem Afyonkarahisar'daki öğrencilere Bakan Tekin'den sıcak bir yanıt Gündem Sıla bebeğin teyzesi konuştu Gündem Menderes, Zorlu ve Polatkan İdamlarının 63. yıldönümünde anıldı Gündem