İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Bilge Yılmaz’ın ismi öne çıkmaya başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasıyla aday tartışmaları alevlendi. Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığı konusunda diretmesi üzerine masadan ayrılmasıyla başlayan süreçte Akşener'in nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Adaylık konusunda Ersan Şen'in ismi anılıyordu. Son olarak İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın adı adaylık için konuşulmaya başlandı.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılışı yeni adat tartışmalarına davetiye çıkardı.

Dün son olarak Ceza Hukukçusu Ersan Şen İYİ Parti'nin adayı olabileceğini belirtilmiş, İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu Ersan Şen ile Meral Akşener'in görüşme yapacağını duyurmuştu.

Odatv’de yer alan habere göre İYİ Parti’nin içerisinde Cumhurbaşkanı adayı olarak partinin Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın adı öne çıkmaya başladı. Bilge Yılmaz muhtemel bir 6’lı masa iktidarında İYİ Parti’nin ekonomiyi emanet edeceği isim olarak görülüyordu. Parti içerisindeki değerlendirmelerde de Bilge Yılmaz’ın isminin ağır bastığı belirtildi.

Ekmen'den Akşener'e çağrı: Aday yeniden konuşulabilir Gündem Saadet Partisi, üyelerini yarınki toplantıya çağırdı Gündem Meral Akşener ittifaka dönmek için tek şartını açıkladı Gündem "Hükümet istifa' demek 'Ali Koç istifa' demekle aynı" Gündem