İYİ Parti'de istifa krizi! Bomba patladı: Ankara, Isparta ve Elazığ'dan peş peşe dökülme

Son dakika haberleri... 14-28 Mayıs seçimlerinde CHP ile HDP’nin de içlerinde olduğu koalisyon ittifakında mağlubiyete uğrayan İYİ Parti saflarında kopuşlar sürüyor. İYİ Parti’de Elazığ İl Başkanı ile merkez ilçe teşkilatı, Ankara İl Başkanı ve idaresi istifa etmişti. Son olarak bu rüzgara kapılan Isparta İl Başkanı da istifa edeceğini açıkladı.

Abone ol

Seçimlerdeki mağlubiyetin ardından İYİ Parti'de istifa rüzgarları esiyor. 

ELAZIĞ'DA İPLER KOPTU

Son olarak İYİ Parti Elazığ il başkanlığı görevini yürüten Servet Gürgözeler ve merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Aygün Akgül, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte topluca istifa etti.

İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda ise "İYİ Parti İl Başkanı olarak, yürüttüğümüz görevimizden gördüğümüz lüzum üzerine Merkez İlçe Başkanımız Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte istifa ediyoruz. Kamuoyuna duyurumuzdur." ifadelerine yer verildi.

ANKARA'DA DA KOPMALAR BAŞLADI

Daha sonra da İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu ve divanı oluşturan 23 yardımcısı görevlerinden istifa etti.

Aynı kapsamda yönetimde görevli 57 kişi de istifasını verdi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, yaptığı açıklamalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne destek olduğunu dile getiriyordu.

Genel Başkan Meral Akşener ve parti yönetiminin "81 ilde kendi adaylarımızla seçime gireceğiz" açıklamaları parti içerisinde görüş ayrılıklarına neden oldu.

VE ISPARTA'DAN İSTİFA GELDİ

Ayrıca İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam da Belediye Başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Scholz ile görüştü Gündem Türk ve Yunan'dan 'Aman doktor' şarkısı Gündem İmamoğlu CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i ziyaret etti Gündem Filistin için gizli oturum: Yeminli stenograflar ile sağır ve dilsiz kavaslar var! Gündem