İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 28 yıl öncesini hatırlattı: Bu şarkı da burada bitmez

Son dakika haberleri... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saraçhane'de yaptığı konuşmada yanına Ekrem İmamoğlu'nu aldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu için hapse girmeden önce 28 yıl önce Saraçhane'de yaptığı konuşmaya atıfta bulunarak "Bu şarkı da burada bitmeyecek" dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şunları söyledi: 

Bundan yıllar evvel burada okuduğu bir şiirle mahkum olan bir büyükşehir belediye başkanı vardı.

(Saraçhane önündeki halkın ıslıklaması üzerine) Biz yuhlamayız, biz gereğini yaparız.

O büyükşehir belediye başkanı buradan sizlere seslenip, demişti ki bu şarkı burada bitmez. Doğru bu şarkı burada bitmedi ama bugün Meral Akşener olarak söz veriyorum bu şarkı da burada bitmeyecek.

Bugün iktidarda yarından çok korkan bir irade var. İnsanlar korktuğu zaman zulüm yaparlar, haksızlık yaparlar onun için bugün Ekrem kardeşim için verilen bu kararın arkasında bir büyük korku var. Size duyulan korku var, demokrasiye duyulan korku var.

SARAÇHANE'DE 28 YIL ÖNCE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı'yken okuduğu şiir nedeniyle hapse mahkum edilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen hapis cezası sonrası Saraçhane'de toplanan İstanbullular dönemin İBB Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermişti. 

Akşener cumhurbaşkanlığı yarışında tarafını seçti Siyaset Teröristlerin ensesindeyiz Gündem Avukatı konuştu Gündem Eş ve babaya yakalama kararı Gündem