İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener büyükşehir belediye başkanlarını hedef aldı! "Paris gibi"den 11 ay sonra "başarısız" dedi

6 Ocak 2023'te İstanbul'daki bir metro açılışında "Çok güzelmiş. Paris'tekiler gibi" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün yaptığı grup toplantısında büyükşehirlerin belediye başkanlarını hedef aldı. Akşener aradan geçen 11 ayın ardından, "Özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil" dedi.

Abone ol
  • 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde CHP ile Millet İttifakı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aklındaki aday olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için methiyeler dizmişti.

"ÇOK GÜZEL. PARİS'TEKİLER GİBİ"

  • 6 Ocak 2023'teki açılışa katılan Akşener, metro için Kemal Kılıçdaroğlu'na dönerek "Çok güzelmiş. Paris'tekiler gibi." demişti.
  • Aradan geçen günlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi kaybedildi, Millet İttifakı dağıldı ve suçlu Meral Akşener ilan edildi.

  • Gelen tepkiler sonrasında ise Akşener, 31 Mart 2024'teki yerel seçimleri işaret ederek yollarına yalnız devam edeceklerini söyledi.
  • CHP'deki kurultayı kazanarak Genel Başkan olan Özgür Özel, geçtiğimiz hafta Meral Akşener'i ziyaret etti ve ittifak teklifinde bulundu. Akşener, GİK'ten 'ret' kararının çıktığını belirterek 81 ilde aday çıkartacaklarını duyurdu.

11 SONRA SÖYLEDİĞİ SÖZLER GÜNDEM OLDU

  • Sürecin en başında metrolar için "Çok güzelmiş. Paris'tekiler gibi" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün gerçekleşen grup toplantısında CHP'nin Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarını hedef aldı.
  • Akşener yaptığı açıklamada, "Özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil" şeklinde konuştu.

İYİ Parti'de bir istifa daha Gündem Selçuk Bayraktar'dan AKINCI paylaşımı Gündem Prof. Dr. Cengiz Çakmak hocası Prof. Dr. Teoman Duralı'yı anlattı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM’nin sonu Milletler Cemiyeti gibi olur Gündem