İstanbulkart nereden, nasıl kişileştirilir? İstanbul kart kişileştirme ekranı!

İstanbulkart kişileştirme için son iki hafta. Milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı için İstanbulkart'ın kişileştirmesi gerektiği duyurulmuştu. Peki, İstanbulkart kişileştirme nasıl, nereden yapılır?

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında kullanılan İstanbulkart'ın kişileştirmesi gerektiğini duyurmuştu. Yılbaşına kadar yapılması gereken işlem için vatandaşlar İstanbulkart kişileştirme nasıl, nereden yapılır merak ediyor. İşte İstanbulkart kişileştirme ekranı...

İSTANBULKART KİŞİLEŞTİRME NASIL YAPILIR?

31 Aralık 2022 tarihine kadar yapılması gereken İstanbulkart kişileştirme işlemi, İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden yapılıyor.

İstanbulkart'ı kişiselleştirmek için https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/ adresindeki form doldurulabilecek.

153 ile iletişime geçilerek de kartların kişiselleştirme işlemi yapılabilecek.

Kişiselleştirme yapmak için öncelikle İstanbulkart uygulamasına giriş yapmalı ve ardından ana sayfadan "Kart ekle" bölümündeki yönlendirmeleri takip ederek tanımlama işlemini gerçekleştirmelisiniz.

İSTANBULKART KİŞİLEŞTİRME EKRANI 

KİŞİLEŞTİRME İLE ÜCRETSİZ SEYAHAT HAKKI

İStanbulkart'ın kişileştirme işlemi 1 Ocak 2023'e kadar süresi var. Bu süre zarfında yapan vatandaşlar, milli ve dini bayramlarda ücretsiz seyahat hakkında yararlanabileceksiniz.

'Gündemimizde onlar yok' Gündem 'Seçilse bile mazbata alamaz' Siyaset 'Üç tane sapık oyuna ihtiyacım yok' Gündem TBMM'de 2023 bütçesi kabul edildi Siyaset