İstanbul'da bir sokak röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çok sert sözler söyleyen kadının cezası belli oldu

İstanbul'da gerçekleştirilen sokak röportajında konuşan bir kadının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik nefret dolu ifadeler kullanması sosyal medyada gündem olmuş ve büyük tepki çekmişti. Kadının "Allah AK Parti hükümetini, Tayyip'in soyunu, sopunu, neslini yok etsin. Torunlarını parça parça mezara koydurmayı nasip etsin" sözlerinin ardından gözaltına alınan kadına ev hapsi verildiği ortaya çıktı.

Abone ol

İstanbul'da sokak röportajında bir kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik nefret dolu ifadeler kullanarak "Allah AK Parti hükümetini, Tayyip'in soyunu, sopunu, neslini yok etsin. Torunlarını parça parça mezara koydurmayı nasip etsin." demişti.

GÖZALTINA ALINDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Tülay K, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.


"PİŞMANIM"
Savcılıkta ifadesi alınan şüphelinin, şeker hastalığı bulunduğunu, mikrofon kendisine uzatılınca da böyle bir konuşma yaptığını, söylediklerinin suç olduğunu bilmediğini belirterek, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

MAHKEME KARARININ VERDİ
Tülay K, ifadesinin ardından "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.
Hakimlik, tutuklama talebini reddederek, şüpheli Tülay K. hakkında konutu terk etmeme ve yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri getirdi.


İTİRAZ KABUL EDİLMEDİ
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının, şüphelinin tutuklanmayıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına yaptığı itiraz da hakimlik tarafından kabul edilmedi.

Bingöl'de heyelan! Gündem Son dakika! Antalya'da 4.1'lik deprem Gündem İzmir'e yağmur damlası düşmesin! Sağanak yolları göle çevirdi Gündem Bakan Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu Gündem