İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusu gündemdeki yerini koruyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklama ile sıcaklıkların düşeceği ve Marmara'da yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarını görülebileceğini açıkladı. Peki, İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İşte İstanbul hava durumu...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM), Marmara Bölgesi’nde bugün itibariyle hava sıcaklıklarının 6 ila 12 derece azalmasının beklendiği ifade edilerek, soğuk havayla birlikte bölgenin doğusunun yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği kaydedildi.

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının 6 ila 12 derece azalmasının beklendiği ifade edilerek, Çarşamba günü kuzeybatı kesimlerden başlayarak tekrar artacağı kaydedildi. Açıklamada, rüzgarın, bugün ve Salı günü Marmara Bölgesi’nde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.

Soğuk havayla birlikte bölgenin doğusunun yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görülmesi beklendiği kaydedilerek, 3 gün İstanbul’da beklenen hava sıcaklıklarının, yarın 7-8, salı 5-9, çarşamba günü ise 7-11 derece civarında olmasının beklendiği bildirildi.

Yetkililer, hafta başında Marmara Bölgesi’ni etkilemesi beklenen soğuk hava, yer yer kar yağışları ile kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Cemaziyelevvelini biliriz ne demektir? Gündem "Çocuk istismarı istisnalar dışında çözülmüştür" Gündem Bir tek "ben adayım" demediği kaldı! İmamoğlu ve Yavaş'ı... Gündem Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı DEAŞ'lı terörist yakalandı Gündem