İsrail'in yüzlerce Filistinliyi katlettiği saldırıya tepki gösteren Buket Aydın gözyaşlarını tutamadı

İsrail'in Gazze bombardımanının en ölümcül saldırısı olan hastane katliamında yüzlerce Filistinli hayatını kaybetti. Saldırıya dair açıklamalarda bulunan Buket Aydın gözyaşlarına hakim olamadı. Çok üzgün olduğunu belirten Aydın, "Zalimler için yaşasın cehennem" dedi.

Abone ol

İsrail'in, başlattığı Gazze bombardımanının en ölümcül saldırısı dün akşam saatlerinde yaşandı. İsrail, Gazze'de bir hastane vurdu. Saldırıda yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

Olay sırasında hastanede sadece hastalar değil, bombardımandan kaçarak binaya sığınan siviller de vardı.

İnsanlık dramının yaşandığı hastane binlerce Filistinliye mezar oldu. 

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İsrail'in sivilleri hedef alan saldırılarına dair açıklamalarda bulundu.

Çok üzgün olduğunu belirten Buket Aydın, "Zalimler için yaşasın cehennem" dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Zalimler için yaşasın cehennem. Gerçekten çok üzülüyorum. Gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah oradaki çoluk çocuğu korusun. Allah’tan başka kimseleri kalmamış durumda. Çok gerçekten çok acı bir durum. İnsanları orada bir yere tıkmış üstlerine bombalar yağdırarak katlediyorlar. Allah belanızı versin. Başka hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bu bir devlet meselesi değildir. Bu bir Arap meselesi, Türk meselesi, Filistin meselesi değildir. Bunların çok ötesinde bir şey. Soykırım yapılıyor. Canice insanlar öldürülüyor. Ve insanlar seyrediyor. Sadece ABD bu İblis adamın arkasında diye. Bunlar Siyonisttir.

"TÜRKİYE'DE DE GÖZLERİ VAR"

Bunların planı savaş başlatmak dünya savaşı başlatarak bu bahaneyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bazı şehirlerinde de bu insanların gözü var. Açın okuyun bu siyonistlerin felsefesini o zaman 'bizimle ne alakası var' diyemezsiniz. Ümit Özdağ gibi insanlar 'bizimle ne alakası var' falan diyorlar ya çok alakası var aslında. Çünkü bunlar bir felsefe ile yola çıkmış ve bir amaç güderek bunu yapıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok.

Gerçekten insanlar hani sinir katsayısı zorlanarak gelin bize saldırın birisi gelsin de bize çok ciddi saldırı yapsın da biz de bunu bahane ederek dünya savaşını başlatalım. Bunun başka bir amacı yok. Bunların amacı bu."

Üsküdar'da 14 araç birbirine girdi! Gündem Bakan Koca Mısır Sağlık Bakanı ile görüştü Gündem Buket Aydın: Armegeddon'u başlatmak için düğmeye bastılar Gündem Sağanak İstanbul trafiğini felç etti! Gündem