İşçi ve Emeklilerin Hakları İçin Mücadele

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, Adana'da işçi ve emekli hakları için önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol
  • TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, Adana'da düzenlediği basın toplantısında işçi ve emekli hakları üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.
  • Ağar, "İşçinin, emeklinin insana yakışır koşullarda hayatı olması için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

YAPILACAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

  • Ağar, merkez Seyhan ilçesindeki TÜRK-İŞ 4. Bölge Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yurt genelinde planlanan etkinliklerle ilgili bilgiler paylaştı.
  • Ağar, 20 Ağustos'ta bölge ve il temsilcileri ile bir basın açıklaması yapacaklarını ve ardından 26 Ağustos'ta Çerkezköy'de ve 3 Eylül'de Zonguldak'ta açık hava mitingleri düzenleyeceklerini belirtti.

 

SENDİKA ÜYELERİNİN HAKLARINI SAVUNACAKLAR

  • Ağar, sendika üyelerinin karşılaştığı zorluklara sessiz kalmayacaklarını vurgulayarak, “Çalışanların ve emeklilerin haklarını aramak için kararlıyız” dedi. Enflasyon konusunu da ele alan Ağar, "Üyelerimizin taleplerini sürekli dile getiriyoruz. Emeğimizin karşılığı olan gelirimizin enflasyon verilerine kurban edilmesine karşı net bir tavır alıyoruz" şeklinde konuştu.

 

MÜCADELEMİZ SONA ERECEKMİŞ GİBİ DÜŞÜNMÜYORUZ

  • Ağar, taşeron işçiliğin sona ermesine kadar mücadelelerini sürdüreceklerini dile getirerek, örgütlenmenin önündeki engelleri aşacaklarının altını çizdi.
  • Türkiye’nin farklı şehirlerine de ziyaretler düzenleyeceklerini ifade eden Ağar, Adana'nın ardından Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Bursa, Trabzon ve Ankara gibi şehirlere gideceklerini sözlerine ekledi.

 

TOPLANTIYA KATILIM YOĞUNDU

  • Toplantıya, TÜRK-İŞ'e bağlı sendikaların şube başkanları da katılarak Ağar’a destek verdiler.

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar (sol 2), Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki TÜRK-İŞ 4 Bölge Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'na davet yolladı mı? Gündem Pençe-Kilit bölgesinde 17 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Gündem PKK mağarasına giren Fulya Öztürk'ün şaşkınlığı kamerada Gündem Savunma Bakanı Güler'den 'Suriye' çıkışı Gündem