İmamoğlu tüm İstanbulluları uyardı! "Su tasarrufunu ciddiyetle uygulamaya davet ediyorum"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, tüm İstanbulluları uyardı. İmamoğlu, "İstanbul ciddi bir kuraklıkla baş başa. İSKİ su kayıp ve kaçağını önlemede ciddi sonuçlar elde etti. İstanbulluları hem bu mücadelede yanımızda olmaya hem de su tasarrufunu ciddiyetle uygulamaya davet ediyorum." dedi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki ciddi kuraklık durumu hakkında tüm İstanbulluları uyardı.

İMAMOĞLU'NDAN TASARRUF ÇAĞRISI

İmamoğlu'nun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı önemli açıklamada, şehirdeki su kaybı ve kaçağı sorunlarının çözüme kavuşturulduğuna dikkat çekti. Ancak yine de İstanbulluları bu süreçte sorumluluk almaya ve su tasarrufu yapmaya davet etti.

"İSTANBUL CİDDİ BİR KURAKLIKLA BAŞ BAŞA"

X hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu şunları söyledi:

İstanbul ciddi bir kuraklıkla baş başa. İSKİ su kayıp ve kaçağını önlemede ciddi sonuçlar elde etti. İstanbulluları hem bu mücadelede yanımızda olmaya hem de su tasarrufunu ciddiyetle uygulamaya davet ediyorum.
Kılıçdaroğlu'ndan Tolga Şardan paylaşımı Gündem Blinken Türkiye'ye geliyor! Gündem Bakanlık'tan yalanlama Gündem Eski HDP İstanbul Milletvekili tutuklandı Gündem