Ilıcalı, Hatay'daki depremzede çocuklar için eğlence merkezi inşa edeceğini duyurdu

Acun Ilıcalı, Omuz Omuza Yardım ve Dayanışma Kampanyası programında, ülkemizi yurt dışında temsil eden Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Çağlar Söğüncü ve Enes Ünal'ın desteği ile birlikte Acun Medya'nın, deprem bölgesi olan Hatay'daki eğlence merkezi projesini duyurdu. İçinde çocukları mutlu edeceği düşünülen aktivite alanlarının olduğu projenin kalıcı olacağını vurgulayan Ilıcalı "deprem bölgesindeki çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Abone ol

'Omuz Omuza' Yardım ve Dayanışma Kampanyası tüm spor kanallarında yayınlanmaya devam ediyor. 

Bağışların devam ettiği yayında Acun Ilıcalı, Acun Medya'nın dört futbolcu ile  deprem bölgesindeki miniklerin yüzünü güldürmeyi amaçladıkları projelerini açıkladı. 

Acun Ilıcalı, "Yurt dışında ülkemizi temsil eden gururlandıran 4 isme bir projeden bahsettim, onlar da çok güzel mesajlar attı. Acun Medya olarak deprem bölgesindeki Hatay'da bir eğlence dünyası kuruyoruz" sözleri ile projeyi duyurdu. 

ÇOCUKLAR MUTLU OLSUN DİYE
Projenin kalıcı olacağını belirten Ilıcalı, "Merkezin içerisinde çocuklarımızı mutlu edeceğini düşündüğümüz aktiviteler olacak, çocuklarımızın bir araya gelmesini sağlayacağız. Deprem bölgesindeki çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. 

4 İSMİ AÇIKLADI
Ilıcalı, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Acun Medya olarak biz burada miniklerimize kalıcı bir eğlence merkezi inşa edeceğiz ve onları mutlu etmeye çalışacağız. Yurt dışında bizi temsil eden 4 futbolcu kardeşimiz projenin içinde olmak istediler. Bu isimler Burak Yılmaz, Cengiz Ünder, Çağlar Söğüncü ve Enes Ünal. Bizi temsil eden ve gururlandıran bu isimler maddi manevi olarak projemizi destekliyorlar. Onların katılımı da bize güç sağlayacak."

Deprem anının yeni görüntüleri ortaya çıktı Gündem 3 ilde okullar tekrardan başladı Gündem Neden peş peşe deprem oluyor? Gündem Acun yine milyonları yuvarladı Gündem