İHH'nın Lübnan'daki acil yardım çalışmaları

İHH, İsrail'in saldırıları altında Lübnan'da gıda ve sıcak yemek yardımı yapıyor.

Abone ol

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail'in saldırılarından etkilenen Lübnan'da acil yardım çalışmalarını sürdürüyor. Vakfın yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahiplerine gıda, sıcak yemek, hijyen malzemeleri ve barınma desteği sağlandığı belirtildi.

İLK GÜN DESTEKLERİ

Uzun yıllardır Lübnan'da çeşitli insani yardım faaliyetleri yürüten İHH, savaşın patlak vermesi ile birlikte daha acil destek sunmaya başladı. Çalışmaların ilk gününde, Beyrut, Sayda ve Şuf bölgelerinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıldı.

Beyrut'ta bir okula sığınan 100 aileye gıda kumanyası ve hijyen paketi verilirken, Sayda'da 450 kişiye sıcak yemek ikramında bulunuldu. Şuf bölgesinde ise 150 kişiye battaniye ve yatak dağıtıldı.

YENİ MUTFAĞIN KURULUMU

Ayrıca, İklim el-Kharroub bölgesinde mutfak kurulum çalışmaları sürüyor. Bu mutfak tamamlandığında her gün düzenli olarak 4 bin kişiye sıcak yemek servis edilebilecek.

İHH'nın Lübnan'daki yardım çalışmaları devam ediyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çabalarını sürdürüyor.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail'in saldırıları altındaki Lübnan'da ihtiyaç sahiplerine gıda, sıcak yemek, hijyen ve barınma alanlarında destek ulaştırıyor.

Kilis'te Balıklı Göletinde Sular Çekildi Gündem Burak Aykan, BMAEK'de başkanlık görevine seçildi Gündem Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Kastamonu'da Kur'an Kursu Temelini Attı Gündem Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Önemli Açıklamalar Gündem