İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan polise kadro jandarmaya promosyon müjdesi

"12-36 mesai uygulaması İstanbul ve Ankara dahil pek çok ilde uygulanmıyor" iddialarına cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uygulanıyor, ben polisimin ve jandarmamın dinlenmesini istiyorum. Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağlıyoruz. Uzman çavuşlarla ilgili de Meclis’in elinde çalışma var. Önümüzdeki dönem yasalaşacak. Polis promosyonları yapıldı. 27 bin artı ek 2 bin 500 lira promosyon harcamaları var" dedi.

Abone ol

TGRT Haber’de canlı yayınlanan ve Ankara Temsilcisi Ercan Gürses’in sunduğu Gündem Özel programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarda bulundu.

"Yayınlanan genelgeye rağmen 12-36 mesai uygulaması İstanbul ve Ankara dahil pek çok ilde uygulanmıyor" söylentilerine cevap veren Bakan Soylu, "Uygulanıyor, ben polisimin ve jandarmamın dinlenmesini istiyorum. Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağlıyoruz" dedi.

Bakan Soylu ayrıca, "Uzman çavuşlarla ilgili Meclis’in elinde çalışma var. Önümüzdeki dönem yasalaşacak. Polis promosyonları yapıldı. 27 bin artı ek 2500 lira promosyon harcamaları var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'na: Siyasi mevta olacaklar Gündem Dışişleri Bakanlığı'ndan Sudan açıklaması: Endişe duyuyoruz Gündem Kılıçdaroğlu'ndan kendisini Atatürk'e benzeten vatandaşa cevap Gündem Kız Kulesi'nin restorasyonunda sona gelindi Gündem