İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bulgaristanlı mevkidaşıyla görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov ile görüştüğünü bildirdi. Bakan Yerlikaya paylaşımında, "Başta düzensiz göçle mücadele, terör, uyuşturucu, organize suçlar ve kaçakçılık olmak üzere Bakanlıklarımız arası iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik toplantımızı yaptık." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Abone ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov ile göç, organize suçlar ve kaçakçılık konularını görüştü.

Bakan Yerlikaya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov ile görüşmesini sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

Yerlikaya, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bulgaristan İçişleri Bakanı Sayın Kalin Stoyanov ve Başsavcı Sayın Borislav Sarafov ile başta düzensiz göçle mücadele, terör, uyuşturucu, organize suçlar ve kaçakçılık olmak üzere Bakanlıklarımız arası iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik toplantımızı yaptık. Kıymetli mevkidaşıma ve heyetine ziyaretleri için teşekkür ederim."

Türkiye'nin dibinde 30 yılda 15 savaş Dünya "Üniversitelerimizin baskıyla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" Gündem Son dakika! YÖK Başkanı Özvar: Üniversiteye başvuru sayısı 3 milyon 527 bine yükseldi Eğitim Arızalanan gemi güvenli bölgeye demirledi Gündem