İBB tarafından durdurulan projeleri var mı? Beyoğlu Belediye Başkanı AK Partili Haydar Ali Yıldız'dan açıklamalar

Haber Global'de Buket Aydın ile Yüz Yüze'de açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı AK Partili Haydar Ali Yıldız "İBB tarafından durdurulan projeniz var mı?" sorusuna yanıt verdi.

Abone ol

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu Beyoğlu Belediye Başkanı AK Partili Haydar Ali Yıldız oldu.

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yıldız, Buket Aydın'ın "İBB tarafından durdurulan projeniz var mı?" sorusuna yanıt verdi.

Yıldız'ın açıklamaları şöyle;

"Ekrem İmamoğlu'nun açılış davetleri oldu. En son Kasımpaşa'da zemin altı otoparkının açılışı için bir davet geldi bize. Bu proje bizzat Kadir Topbaş'ın bana verdiği üzerinde çalıştığım bir projeydi. Binali Yıldırım seçilemediği için gerçekleştiremedik ama gerçekleştirene bitirene benim her zaman saygım vardır. Biz bu açılışa katıldık ve teşekkürlerimizi sunduk.

Bir diğeri ise Haliç Su Sporları merkezi. Buda aynı şekilde Topbaş abimizin benim spora olan ilgimi bildiği için bana teslim ettiği bir projedir. Bununda açılışına davet geldi katıldım. Kadir Topbaş'a bu projeyi başlattığı için mevcut büyükşehir belediye başkanına da bu projeyi bitirdiği için teşekkür ettim. Bunlar nezaket kurallarıdır.

Bir de Muhammer Karaca var. Burada bir restorasyon çalışması başladı. Mevcut İBB yönetiminin hali bu. Atatürk Kültür Merkezi ile Muammer Karaca'nın inşaat ihale süreçleri bir ay aralıkladır. Atatürk Kültür Merkezi biteli üç sene olacak Muammer Karaca henüz zemin üstüne çıkabilmiş değil. Aradaki iş yapabilme becerisine göstermesi açısından ibretliktir Muhammer Karaca.

Ben çağrıda yaptım, yapsınlar bir kültür sanat etkinliği bizleri de davet etsin tıpkı bu açılışlara davet ettiği gibi ama yok maalesef yok."

Hamza Dağ'dan yeni seçim şarkısı Gündem Irak PKK'yı yasaklı örgüt ilan etti! Bu ne anlama geliyor? Gündem Bayram tatili 9 gün olacak Gündem Türkiye'nin nüfusu hızla yaşlanıyor Gündem