İBB projesinde çalışan işçinin üzerine demir düştü! 2 saatte kurtarıldı

İBB'nin Maltepe'deki projesinde demirler bir işçinin üzerine devrildi. Olay yerine gelen ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucunda kurtarılan işçi tedavi altına alındı. Maltepe'deki alt geçit inşaatının çalışması durdu. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Abone ol

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki Merkez Camii yanında bulunan İBB şantiyesinde iş kazası meydana geldi. Uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkartılan işçi hastaneye kaldırıldı.

DEMİRLER İŞÇİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ 

İBB tarafından Maltepe merkezde yapımı devam eden kent meydanı ve Bağdat Caddesi alt geçit inşaatı şantiyesinde 35 yaşındaki demir ustası Emrah Durgun’un üzerine çok sayıda demir düştü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Merdiven yardımıyla işçinin bulunduğu yere inen itfaiye ve sağlık ekipleri Durgun’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralı işçi itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucunda bulunduğu yerden kurtarıldı.

Sağlık ekiplerine teslim edilen yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

"Başkent tarihinin en büyük organizasyonu" Gündem Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattının tarihi 1 yıl erkene alındı Gündem SOLOTÜRK pilotlarından KAAN mesajı Gündem Türkiye TEKNOFEST'e akın etti Gündem